Steun ons

Onze vereniging draait dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers die helpen om onze activiteiten uit te voeren. Om onze activiteiten voor alle leden, ongeacht inkomen of medische achtergrond, toegankelijk te houden, is financiƫle ondersteuning van harte welkom. Wij zijn een vereniging en hebben geen winstoogmerk. Dit betekent dat eventuele donaties van uw kant alleen worden besteed aan de reumagerelateerde activiteiten die onze vereniging uitvoert.

Word donateur
U kunt onze vereniging financieel steunen met een machtiging. Het aanmeldingsformulier is eenvoudig in te vullen. Eventuele wijzigingen in uw overboeking kunt u doorgeven aan onze penningmeester via: jandietz@ziggo.nl
Uw donatie is eventueel aftrekbaar van de inkomstenbelasting, voor meer informatie kunt u terecht bij de Belastingdienst.

Word sponsor
U kunt ook sponsor worden van onze vereniging. In ruil voor uw bijdrage geven wij uw organisatie publiciteit op de website en in ons Opkikkertje.  Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals het financieel of ‘in natura’ sponsoren van onze evenementen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vide-voorzitter Peter Thiede via:peterthiede@ziggo.nl