Lid worden

Het leven zit vol mogelijkheden, ook als je geconfronteerd wordt met reuma. Kom ook in beweging en word lid van onze patiëntenvereniging.

Voor wie
Iedereen die een reumatische aandoening heeft  kan lid worden van onze vereniging. Partners van reumapatiënten kunnen ook lid worden en ondersteunen daarmee onze vereniging. Tot slot zijn wij dankbaar met het lidmaatschap van donateurs, ook wanneer zij geen vorm van reuma hebben.

Voordelen van lid worden
Iedereen kan informatie bij ons verkrijgen over reuma, daarvoor is een lidmaatschap niet nodig. Wel heeft lid worden heeft voordelen, zoals het bijwonen van de voorlichtings- en creatieve avonden en de mogelijkheid om te kopen met korting bij "De Roode Roos", magazijn voor orthomoleculaire voeding (voedingssupplementen). Zie https://www.derooderoos.com

Praktisch
Voor de kosten hoeft u het lidmaatschap niet te laten. Dankzij de subsidie van het Reumafonds is de contributie voor een geheel jaar € 20,00 per lid.
U kunt uw gegevens eenvoudig invullen in het aanmeldingsformulier. Nadat wij uw gegevens en machtiging hebben ontvangen, bent u lid en zullen wij de contributie voor het lopende jaar bij u afschrijven. Daarna zal uw contributie steeds automatisch aan het begin van het jaar van uw rekening worden afgeschreven.

Vragen
Wanneer u vragen heeft over uw lidmaatschap, dan kunt u hiervoor terecht bij de secretaris info@reumaverenigingpeelenmaas.nl