Clubkasactie Rabobank

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Peel, Maas en Leudal kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne 2017 verdelen wij € 200.000,-. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Alle stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Rabobank Clubkas Campagne 2017

In 2017 organiseren we een nieuwe Rabobank Clubkas Campagne. Belangrijke data:

• 11 maart: Leden ontvangen een persoonlijke stemcode.
  • 13 tot en met 26 maart: Natuurlijke personen die vóór 1-1-2017 lid zijn geworden van de bank mogen hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete clubs.

Reumavereniging Peel en Maas e.o. doet ook mee met de clubkas campagne.

Dus stem zoveel mogelijk op onze vereniging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze vereniging. Waarvoor onze dank!